INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL

Angajati:
100-249
Domeniul:
Alimentatie / Comert
Localitate:
Bucuresti
Adresa:
Bucuresti, Str.Pecetei Nr.7-9 Bl.2 Pajura, Biroul Nr.19, parter, Sector 1
Trenta Pizza este un concept italian de livrare pizza ce a aparut in Bucuresti in urma cu aproape 10 ani. Inca din prima zi livram pizza proaspata, preparata doar la comanda, cu ingrediente de cea mai buna calitate, respectand retetele italiene traditionale.

Trenta Pizza este cunoscuta pentru calitatea produselor, a serviciului de livrare pizza, a atentiei acordata clientului oferind experienta unei pizza buona de te lingi pe degete.

Misiunea noastra este sa devenim compania de livrare cu cea mai dorita pizza din Bucuresti. In fiecare zi acordam atentie calitatii si micilor detalii care fac dintr-o pizza buna o experienta de neuitat.

Secretul Trenta Pizza este datorat ingredientelor de calitate, aluatului proaspat ce este intins manual atunci cand pizza este comandata, a sosului preparat din rosii adevarate dupa o reteta proprie si atentia zilnica a intregii echipe care are misiunea de a oferi cea mai buna pizza.

Locuri de munca INFOP PERFECTIONARE SI DEZVOLTARE SRL


BUCURESTI Serviciu Clienti, Internet / Comert electronic, Customer service / call center, Consultanta, Alte domenii
Aplica

Ilfov, BUCURESTI Vanzari, Customer service / call center, Asigurari, Alte domenii, Alimentatie / Comert
Aplica

Ilfov, BUCURESTI Secretariat / Administrativ, Industrie usoara / Confectii, Arta / Cultura, Alte domenii, Alimentatie / Comert
Aplica

Ilfov, BUCURESTI Vanzari, Transport, Distributie, Aprovizionare / Achizitii, Alimentatie / Comert
Aplica