Website: www.ibcargo.com

Despre IB CARGO

IB Cargo SRL (www.ibcargo.com) este o companie de servicii activa in industria transporturilor de marfa. Cu mai mult de 2000 de companii din Romania si strainatate care i-au acordat incredere anul trecut, IB Cargo a gestionat 36 de mii de expedieri pe cale rutiera, a contractat transportatori pentru mai mult de 20 milioane de kilometri, a livrat 1,6 milioane de kg de bunuri prin intermediul transportului aerian si 3800 de TEU pe cale maritima in intreaga lume.
Portofoliul IB Cargo include toate solutiile de transport de marfuri: rutier, aerian si maritim, managementul incarcaturilor cu timp de livrare critic, suport in efectuarea formalitatilor vamale, actiuni de consolidare, totul pentru a ajuta beneficiarii sa isi optimizeze costurile de transport, prin respectarea legislatiei aplicabile, sa se redreseze dupa situatii critice si sa isi exploateze pontentialul in mod optim.
Infiintata in anul 2008, IB Cargo isi are sediul in Bucuresti, Romania, cu sucursala in portul Constanta si este certificata: IATA, FIATA, AEO, ISO 9001:2008, ISO 27001, fiind in joint-venture cu compania germana Interfracht.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Soseaua Bucuresti-Nord, nr. 10, Voluntari