Despre Covebor Recrutare

În prezent 6000 de oameni lucrează în Olanda prin intermediul nostru, din care 200 sunt colegi români. Și pe dumneavoastră vă ajutăm cu plăcere să găsiți locul de muncă potrivit în Olanda!

Am deschis o filială Covebo în Ploiești pentru a satisface cererea de pe piața olandeză. La această filială puteţi intâlni recrutori specializați pentru posturile disponibile și informații despre angajatorii cu care colaborăm . Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta posibilitățile de angajare pe care le putem oferi.

Vă oferim locuri de muncă în următoarele domenii:

Muncă necalificată în industria de prelucrare a cărnii
Muncă calificată în construcții
Muncă necalificată în construcții
Muncă calificată în domeniul tehnic
Obiectivele noastre

Pentru noi are o importanță deosebită sănătatea și bunăstarea angajaților noștri. Ne asigurăm că proiectele clienților, angajaților temporari și ai colegilor noștri sunt efectuate în mod bine organizat. Cheia succesului nostru constă în satisfacția clienților si angajaților noștri motivați. Suntem o companie independentă în care ne pasă de colegii noștri, dezvoltarea lor fiind cea mai importantă pentru noi. Oferim locuri de muncă care satisfac așteptările angajaților, oferindu-le șansa de a întâmpina provocări și de a învață lucruri noi. Cu majoritatea clienților lucrăm de foarte mulți ani și am dezvoltat relații strânse, având încredere deplină în ei. Datorită relațiilor strânse pe care le avem cu clienții nostri și în funcție de motivația dumneavoastră puteți lucra în același loc o perioadă lungă de timp

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Stefan Greceanu nr 5, BL L1, Ploiesti