< Inapoi la Comunicate

MyJob lanseaza Targul Online de Joburi editia 2005

Postat de Departamentul de Comunicare netBridge/MyJob la data de 5 septembrie 2005

Cel mai mare targ de locuri de munca din Romania va avea acoperire nationala, permitand oricui sa participe, de acasa,de la birou sau de la un internet cafe. Spre deosebire de targurile organizate in mai multe orase simultan, Targul Online de Joburi MyJob va avea caracter national, permitand candidatilor din toata tara accesul la companii cu sedii si filiale pe tot teritoriul Romaniei.

\"Este nevoie de astfel de eforturi nationale pentru ca economia de piata inca nu s-a asezat, zonele cu dezvoltare economica, care asigura locuri de munca, pentru unii, si locuri de munca bine platite, pentru altii, inca nu s-au conturat, si unde au prins deja contur, nu au fost inca echilibrate cu forta de munca.\" a declarat Adrian Apostol, director MyJob.ro in cadrul companiei netBridge, cu ocazia unei conferinte de presa.

Peste 500 de companii si peste 200.000 de candidati sunt asteptati in urmatoarele doua saptamani pe www.myjob.ro cu ocazia Targului Online de Joburi, cel mai mare eveniment al anului pe internet. Candidatii vor avea o perspectiva nationala asupra domeniului in care lucreaza, si isi vor putea evalua mai bine sansele si planurile de avansare in cariera.Pe de alta parte, companiile vor avea ocazia sa fie proactive si sa se pregateasca din timp pentru viitoarele recrutari, folosind avantajele incontestabile ale Targului de Joburi MyJob: Cv-urile vor fi ordonate pe domeniile de activitate in care companiile intentioneaza sa angajeze pe viitor, si formatul standard MyJob va permite ordonarea si filtrarea lor automata dupa orice criteriu.

In plus, companiile care participa la Targul Online de JOburi beneficiaza si de anunturi gratuite de recrutare pe toata perioada targului, avand astfel posibilitatea de a combina recrutarea pentru nevoile urgente de personal cu recrutarea proactiva pentru viitoare angajari.

Fiecare companie participanta are un stand virtual propriu, care contine o prezentare a companiei, domeniile in care aceasta angajeaza pe viitor si eventualele posturi disponibile. Candidatii isi pot trimite CV-urile direct departamentelor in care acestea intentioneaza sa angajeze.

Targul Online de Joburi este o a doua activitate de anul acesta a portalului MyJob care isi propune sa eficientizeze si sa dinamizeze piata muncii din Romania, dupa campania \"Ne angajam sa te-angajam\", care se deruleaza si in prezent.

MyJob
www.MyJob.ro este serviciul de recrutare online si angajare prin internet cu cea mai mare acoperire in Romania (prin www.myjob.ro, myjob.kappa.ro, myjob.home.ro, myjob.acasa.ro si myjob.apropo.ro) In patru ani de activitate online, sute de mii de candidati si-au introdus CV-urile in formatul electronic www.MyJob.ro si mii de angajatori le-au oferit locuri de munca in toate domeniile. In noiembrie 2004, www.MyJob.ro a intrat intr-o noua etapa, preluarea sa de catre compania netBridge oferindu-i toate resursele necesare pentru a-si atinge potentialul maxim. Din aprilie 2005, www.MyJob.ro a fost complet refacut, noul design ascunzand o noua arhitectura software, si zeci de facilitati noi, atat pentru angajatori, cat si pentru candidati. www.MyJob.ro are acum o paleta completa de servicii de recrutare online, precum si o serie de servicii unice in Romania.

netBridge

Cunoscuta mai ales prin renumele serviciilor de succes pe care le-a dezvoltat,netBridge este cea mai mare companie din Romania cu activitate exclusiva pe internet. Printre serviciile oferite de netBridge se numara: www.Trafic.ro, serviciul standard de monitorizare a audientei pe internet in Romania, Boom.ro - cea mai mare agentie de publicitate online din Romania, www.OKazii.ro, un cunoscut site de licitatii online, www.MyJob.ro, serviciul de angajare si recrutare prin internet cu cea mai mare acoperire din Romania, www.HR-Romania.ro, portal de resurse umane si recrutare de top management, si altele.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti