< Inapoi la Comunicate

Astazi, pe www.MyJob.ro s-a dat startul oficial primului targ online de joburi al toamnei, InteractivMyJob.

Postat de Myjob la data de 24 septembrie 2007

"Ne bucura faptul ca, la doar cateva ore de la demararea targului InteractivMyJob, avem deja 178 de companii inscrise, acestea publicand pana in acest moment 1.463 de anunturi de recrutare in pagina dedicata evenimentului," declara Mariana FRINCU, Project Manager MyJob.ro. "Conceptul inovativ al evenimentului consta in stabilirea unei legaturi directe intre companiile romanesti aflate in cautare de tinere talente si candidatii din toata tara dornici de o schimbare in cariera. Candidatii pot afla direct si in timp real de la companii care sunt oportunitatile de cariera, detaliile procesului de selectie sau posibilitatile de dezvoltare profesionala din cadrul acestora."

Aflat in desfasurare pana la finalul lunii octombrie, InteractivMyJob acopera la maxim perioada cea mai fierbinte a pietei de recrutare din Romania. Prin natura sa virtuala, targul de joburi organizat de MyJob.ro ofera acces direct candidatilor si companiilor din intreaga tara, fara ca acestia sa fie nevoiti sa investeasca resurse financiare, umane sau de timp necesare deplasarii catre o locatie fizica.

Companiile participante in cadrul Targului de Joburi beneficiaza gratuit de posibilitatea pozitionarii preferentiale a anunturilor importante si de o preselectie a CV-urilor candidatilor. In ceea ce priveste candidatii, InteractivMyJob se adreseaza atat celor care cauta joburi full time cat si celor care cauta joburi part time sau pe baza de proiect.

Candidatii participanti in cadrul targului InteractivMyJob au acces direct din orice colt al tarii la ofertele de cariera ale celor mai atractive si mai cautate companii de pe piata romaneasca. In plus, pentru participantii ce nu au inca un CV introdus in cadrul profilului de pe MyJob.ro, evenimentul le ofera posibilitatea trimiterii CV-ului lor pe e-mail, acesta fiind introdus in cadrul profilului lor de catre coordonatorii InteractivMyJob.

Profilul utilizatorilor inscrisi in cadrul MyJob.ro este extrem de atractiv pentru companii, acestia situandu-se in grupul de varsta cel mai cautat de catre angajatori. Peste 75% dintre candidatii inscrisi pe myjob.ro au varsta cuprinsa intre 21 si 35 de ani. In plus, 50% dintre candidatii inscrisi pe myjob.ro sunt absolventi de studii superioare, marea majoritate a acestora avand deja peste 2 ani de experienta in munca.

Pentru "Colectia de Joburi Toamna-Iarna 2007" prezentata de www.MyJob.ro au fost alese primele domenii care s-au bucurat in acest an de cele mai multe aplicari din partea candidatilor: IT, Vanzari, Inginerie, Marketing, Management, Arhitectura/Constructii, Publicitate/PR, Banci/Finante, Medical/Farmacie, Distributie, Aprovizionare/Achizitii, Resurse Umane, Serviciu Clienti, Productie. In plus, a fost adaugat domeniul Asigurari, dat fiind interesul de care acest domeniu se va bucura in urmatoarea perioada.

In anul 2007, domeniile portalul de recrutare www.MyJob.ro cu cele mai multe aplicari ale candidatilor sunt Resurse umane, Banci/Finante si Vanzari, iar domeniile cu cele cu cele mai multe joburi postate sunt Vanzari, IT si Serviciu Clienti.

In saptamana 17.09.2007 - 23.09.2007, www.MyJob.ro a avut 136.935 vizitatori care au generat 1.184.518 de accesari ale portalului de recrutare.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti