< Inapoi la Comunicate

Dupa Facebook, Myjob lanseaza si o aplicatie pentru LinkedIn

Postat de Myjob la data de 11 august 2010


La doar cateva luni dupa lansarea primei aplicatii a unui site de recrutare din Romania pe o platforma de social media, peste 6000 de romani au vazut in ce companie lucreaza cunoscutii lor sau si-au cautat job pe Facebook cu ajutorul respectivei aplicatii. De acum, Myjob permite si celor care au un cont pe platforma LinkedIn sa-si caute un loc de munca pe site-ul de recrutare.  

Aplicatia Myjob pentru LinkedIn este o premiera in Romania. “In aceasta perioada destul de dificila, din ce in ce mai multi tineri absolventi de studii medii si superioare se confrunta cu problema gasirii unui job – peste o treime dintre candidatii www.myjob.ro au max. 25 de ani. Acest segment de varsta este si foarte activ in social media – lor le punem la dispozitie aplicatii adaptate acestor platforme care sa le faciliteze gasirea unui loc de munca”, spune Alexandra Bortos, Marketing Specialist Myjob.

Pe scurt, aplicatia ofera posibilitatea de a-ti incarca un CV din profilul tau de LinkedIn direct pe site-ul de recrutare Myjob, fara sa mai fii nevoit sa urmezi pasii standard. Campurile din CV sunt completate automat cu ajutorul aplicatiei, fara alte date sau timp consumat pe site. CV-ul posesorului de cont LinkedIn devine vizibil pe www.myjob.ro si este imediat disponibil in baza de date adresata angajatorilor – peste 10.000 de companii active, atat multinationale, cat si firme autohtone sau agentii de recrutare.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti