< Inapoi la Aparitii

Targ online de joburi

Postat de InteractivMyJob la data de 26 septembrie 2007

Myjob te invita in perioada 24 septembrie - 31 octombrie 2007 sa participi la Primul Targ Online de Joburi al Toamnei, InteractivMyJob.

GECAD Software, GERMANOS TELECOM, UTI Grup, RAIFFEISEN BANK, ING Romania, DHL International Romania, City Pharma, RCS & RDS, bauMax, Michelin Romania si ProTV sunt doar cateva dintre companiile care s-au inscris deja la Targul de Joburi!

Participa ACUM la Primul Targ Online de Joburi al Toamnei!

---------------------


Ziarul Financiar, 06-09-2005
Site-ul de recrutare MyJob.ro, detinut de fondul american de investitii netBridge, va lansa astazi un targ online de joburi care va dura pana pe 20 septembrie.
Potrivit oficialilor site-ului, la acest eveniment si-au anuntat participarea peste 500 de companii si circa 200.000 de candidati. Targul online de joburi este o activitate non-comerciala, participarea fiind gratuita atat pentru companii, cat si pentru candidati.
''Internetul permite cea mai mare desfasurare de forte in cadrul unui targ de locuri de munca: nu exista limita de spatiu - cele peste 500 de companii beneficiind de un stand virtual - si nici de timp, pentru ca nu necesita prezenta permanenta a responsabililor de resurse umane. in plus, prin MyJobs.ro si site-urile partenere (Kappa.ro, Home.ro, Acasa.ro si Apropo.ro) acoperirea acestui targ de joburi este nationala'', a declarat Adrian Apostol, directorul MyJob.ro.
in paralel cu Targul de joburi, MyJob.ro continua sa deruleze campania ''Ne angajam sa te angajam''. Pe 26 septembrie specialistii MyJob vor selecta 10 persoane, dintre cele care nu si-au gasit un nou loc de munca prin intermediul ofertelor disponibile pe site si vor depune toate eforturile sa le ajute pe acestea sa se angajeze. Pentru a se numara printre cei zece, cei interesati trebuie sa completeze un CV pe MyJob.ro in romana, engleza sau franceza, sa fi candidat la cel putin trei oferte de angajare in perioada 25 iulie - 23 septembrie in domeniul in care s-au specializat, sa aiba minimum un an de experienta si studii superioare absolvite.
Bazele MyJob.ro au fost puse in aprilie 2000, site-ul fiind lansat ca un ghid de cariera, continand exclusiv o colectie de articole pe teme legate de diverse proceduri intalnite in recrutare.
in noiembrie anul trecut, site-ul a fost preluat de netBridge si in aprilie anul acesta a fost relansat. Acest eveniment a coincis cu extinderea audientei site-ului cu ajutorul a patru parteneri, portalurile Kappa.ro, Home.ro, Acasa.ro si Apropo.ro. Specialistii MyJob au implementat pentru marile portaluri cate o sectiune speciala de locuri de munca, care va fi vizionata de aproape un milion de utilizatori de Internet din Romania.
Conform trafic.ro, site care masoara traficul pe Internet, in acest moment, in Romania exista in jur de 200 de site-uri specializate in recrutare online. Primele cinci locuri sunt ocupate de Bestjobs (cu aproape 150.000 de vizitatori in ultima saptamana), urmat de e-jobs.ro cu 122.000 de vizitatori, MyJob - circa 50.000, locuri de munca.ro - aproape 22.000 de vizitatori si HR-Romania - peste 21.000.
Recrutarea online a cunoscut in ultimii ani o dezvoltare exploziva la nivel mondial si analistii estimeaza ca piata de e-recruiting va depasi 12 miliarde de euro anul acesta.
si in Romania, fenomenul e-recruiting incepe sa ia amploare, dar furnizorii de astfel de servicii nu au o estimare a acestei piete.
Singurul lucru cert este ca piata romaneasca a recrutarii online a inregistrat anul trecut o crestere de 30% fata de 2003 si se afla pe un trend ascendent.

Contact

Va rugam, nu ezitati sa ne contactati!

Pentru parteneriate:
0743 049 958

Tel: 021 20 95 638
Adresa: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, Sectiunea 1, Sector 2, Bucuresti