Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

Cum produci schimbarile care iti pot transforma viata asa cum vrei?

Aspiri sa devii coach sau activezi deja in lumea coaching-ului?

Esti manager sau lider in cadrul unei organizatii?

Esti profesionist in domeniile ce au legatura directa cu dezvoltarea oamenilor?

Esti o persoana interesata de dezvoltare personala durabila?

Eveniment Coaching Support GroupDaca ai raspuns DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, atunci vino alaturi de noi la evenimentul Coaching Support Group Bucuresti al lunii, joi 10 octombrie. 

Impreuna cu invitata lunii octombrie, Lilia Dicu – Daring Executive Coach, vei trai o experienta de invatare profunda si vei avea ocazia sa descoperi cum sa generezi o schimbare de durata in viata ta, printr-o metodologie complexa – cea a Coaching-ului Ontologic.

Vei explora o metoda extrem de puternica pentru efectuarea de schimbari reale la nivel individual, de echipa, sau la nivel organizational. Prin intermediul limbajului si printr-o intelegere practica a puterii de conversatie, vei invata sa iti accesezi emotiile pentru a putea genera schimbari pozitive profunde.

Asadar nu amana inscrierea la evenimentul din 10 octombrie cand vei descoperi cum sa faci transformari durabile si de anvergura in viata ta!

***

Cu o vechime de aproape patru ani in Romania, grupul lunar de coaching din Bucuresti, initiativa scolii de coaching Noble Manhattan este coordonat de Alina Buzatu, Coach Support Leader si echipa formata din: Lorena Cioroianu (PR Manager), Anca Tomoroga(IT Manager), Oana Mihailescu (Education Manager), Cristina Eremia (Talks Manager),Elena Dobre (Sergent at Arms), Monica Chiper (Secretary).

Grupul se adreseaza practicantilor de coaching: persoane care urmeaza o formare in coaching sau au finalizat deja o scoala de coaching, dar si celor care vor sa afle mai multe despre coaching sau vor sa beneficieze de o sedinta de coaching gratuita si sa participe la grupurile MasterMind.

Programul evenimentului il gasesti aici

Inregistrarea se face doar pe baza de inscriere prin formularul de participare si implica un cost de 20 RON! Numarul de locuri este limitat.

Adresa: Libraria Bastilia, Piata Romana, nr. 5

Te asteptam asadar cu drag joi, 10 octombrieora 18:30!

Publicat de Coaching Support Group la data de 4 octombrie 2013

Rating articol:

Puneti un link catre acest articol adaugand pe site-ul dvs codul de mai jos:

Acest material este proprietatea Myjob.ro si nu poate fi reprodus sau distribuit fara acord prealabil.
Articolul poate fi citat integral sau partial numai cu specificarea sursei si link catre www.myjob.ro