[fotografie]

A****** M******

 


37 ani / M / BUCURESTI | Ultima actualizare: 23-07-2014


CUMPARA CV1.99 euro

Deblocati Datele de contact pentru suma de 1.99 euro/CV prin creditul Myjob.

Obiectiv

Dezvoltare si perfectionare profesionala .

Educatie

01/1999 - 01/2005

Universitatea Tehnica De Constructii Bucuresti (BUCURESTI), ROMANIA

Facultate (absolvent)

Specializare Inginer Constructor

Descriere: Facultatea De Constructii Civile Industriale Si Agricole

Medie: 7.00

Experienta

Inginer Constructor

S.C. Comnord NewTechnic S.R.L. ( 07/2010 - 01/2011 )

BUCURESTI, ROMANIA

Domeniul:

Arhitectura / Constructii / Amenajari

Responsabilitati: Inginer constructor responsabil cu executia in cadrul proiectelor de renovare a hotelurilor "Crowne Plaza" din Bucuresti si "Hotel Sportul" din Poiana Brasov.
Responsabilitati: - consiliere tehnica in vederea realizarii lucrarilor de amenajari interioare si exterioare.
- verificarea calitatii lucrarilor executate de subantreprenori, intocmirea rapoartelor zilnice si saptamanale privind evolutia lucrarilor, mentinerea relatiilor cu subantreprenorii, estimarea necesarului de materiale si comandarea acestora.
- urmarirea executiei lucrarilor conform planselor din proiect, urmarirea graficului de executie si realizarea acestuia.
- intocmirea raportului de activitate catre project manager.

Inginer Constructor

S.C. Arconis 2001 S.R.L. ( 10/2009 - 07/2010 )

BUCURESTI, ROMANIA

Domeniul:

Arhitectura / Constructii / Amenajari

Responsabilitati: Coordonarea executiei lucrarilor de amenajari interioare (compartimentari din gips-carton, plafoane suspendate, pardoseli din lemn, din piatra naturala si alte materiale ceramice).
Responsabilitati: - asistenta tehnica la punerea in opera a materialelor pe santier, intocmirea necesarului de materiale si utilaje, coordonarea echipelor de muncitori aflate in subordine, intocmirea actelor necesare in interiorul santierului.
- urmarirea executiei constructiei conform planselor din proiect,urmarirea calitatii lucrarilor executate, urmarirea graficului de productie si realizarea acestuia, organizarea punctului de lucru, participarea la sedintele saptamanale privind evolutia si calitatea lucrarii.

Inginer constructor

S.C. Comnord S.A. ( 05/2007 - 10/2009 )

BUCURESTI, ROMANIA

Domeniul:

Arhitectura / Constructii / Amenajari

Responsabilitati: Inginer constructor in cadrul a doua mari proiecte rezidentiale, "Baneasa Rezidential" si "Ten Blocks", inginer responsabil cu executia in cadrul altor puncte de lucru ale companiei (amenajarea sediului companiei S.C. Titanmar S.A., amenajare cladire birouri "Lakeview Offices").
Responsabilitati: - in cadrul ansamblului rezidential "Baneasa" mi-a fost incredintat unul din blocuri, aflat in stadiul finalizarii structurii de beton armat, lucrare pe care am gestionat-o si coordonat-o (atat pe partea de amenajari interioare cat si instalatii, sistematizari si amenajari exterioare) pana la finalizarea acesteia si predarea catre beneficiar, acelasi tip de activitate desfasurand si in cadrul ansamblului rezidential "Ten Blocks", unele dintre responsabilitatile mele fiind:
- verificarea calitatii lucrarilor executate de subantreprenori, precum si receptia calitativa si cantitativa a acestora , intocmirea rapoartelor zilnice si saptamanale privind evolutia lucrarilor, mentinerea relatiilor cu subantreprenorii, estimarea necesarului de materiale si comandarea acestora.
- urmarirea executiei lucrarilor conform planselor din proiect, urmarirea graficului de executie si realizarea acestuia, organizarea punctului de lucru, participarea la sedintele saptamanale privind evolutia si calitatea lucrarii.

Inginer constructor

S.C. Spatial Cons. SRL ( 08/2005 - 05/2007 )

BUCURESTI, ROMANIA

Domeniul:

Arhitectura / Constructii / Amenajari

Responsabilitati: Inginer constructor in diferite puncte de lucru ale companiei, obiectivele construite fiind in special vile de locuit.
Responsabilitati: - coordonarea echipelor de muncitori aflate in subordine, in vederea realizarii structurilor de rezistenta, a amenajarilor interioare cat si a celor exterioare.
- asistenta tehnica la punerea in opera a materialelor pe santier, intocmirea necesarului de materiale si utilaje, a situatiilor de lucrari,precum si intocmirea actelor necesare in interiorul santierului.
- urmarirea executiei constructiei conform planselor din proiect,urmarirea calitatii lucrarilor execurate, urmarirea graficului de productie si realizarea acestuia, organizarea punctului de lucru.

Sef de punct de lucru

S.C. Arco International 2000 S.R.L. ( 06/2004 - 10/2004 )

BUCURESTI, ROMANIA

Domeniul:

Arhitectura / Constructii / Amenajari

Responsabilitati: Coordonarea activitatilor pe santier , supravegherea fortei de munca din subordine in executarea sarcinilor de lucru , intocmirea cererilor de aprovizionare pentru materialele, utilajele si echipamentele necesare, aferente partii de lucrari supravegheate , intocmirea situatiilor de lucrari si a proceselor verbale.

Realizari : - Structura de rezistenta formata din zidarie portanta cu stalpi si centuri din beton armat a unei cladiri de locuit cu regimul de inaltime S+P+E si suprafata de cca. 100mp , precum si realizarea termoizolatiei cladirii.

Certificari/cursuri

Cunostinte PC

Descriere:Office, Autocad, internet, etc.

Abilitati

Limba Engleza:
Avansat
Limba Germana:
Incepator
Carnet de conducere:
B - 2005
Alte abilitati:
Responsabil, dinamic, rezistent la stres, cu abilitati de analiza si planificare, capacitate de invatare si adaptare la situatii noi, perseverent cu spirit de observatie si atent la detalii.