Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

CUMPARA CV1.99 euro

Deblocati Datele de contact pentru suma de 1.99 euro/CV prin creditul Myjob.

Operatiuni CV

[fotografie]

E****** L******

42 ani / M / Timisoara | Ultima actualizare: 15-12-2008

Telefon:
********
Email:
********
Adresa:
********
Data nasterii:
15-01-1972
  • Experienta

    MANAGER RESTAURANT & BAR

    S.C. ROMPETROL DOWNSTREAM - Departamentul FOOD&BAR

    02/2006 - 10/2008 | Timisoara, ROMANIA

    Domeniul: Restaurante / hoteluri / catering

    Responsabilitati: Departament: restaurant/ food service/ catering

    Domeniu Activitate Firma: Restaurant /Fast food/Snack Bar
    - peste 3000 angajati
    - peste 70 de unitati, in toate judetele din tara

    Responsabilitati:
    - Managementul restaurantelor si barurilor HEI(zona vest, judetele: TM, AR, BH, MM, SJ, CJ, BN, AB, HG, SB, HD, GJ, MH, CS), ale companiei ROMPETROL din Transilvania, Banat si o parte din Oltenia (peste 25 de unitati).
    - Stabilirea meniului, imbunatatirea si diversificarea permanenta a preparatelor din meniul de Restaurant si Bar. Intocmirea si implementarea retetelor, a standardelor de calitate, procedurilor de receptie, depozitare si prelucrare a materiilor prime; intocmirea fiselor tehnice de productie.
    - Analiza rapoartelor de vanzari si a rapoartelor de productie, a stocurilor si supervizarea rulajelor de stoc, a inventarelor. Analiza costurilor si stabilirea de masuri pentru reducerea lor.
    - Gestionarea relatiei cu directorii de productie, tehnic, logistica, distributie, marketing, Key Accounts, ai furnizorilor si distribuitorilor: METRO - furnizor principal, NARDO, URSUS, ELITE, SIDE Grup - distribuitor...
    Departament: restaurant/ food service/ catering

    Domeniu Activitate Firma: Restaurant /Fast food/Snack Bar
    - peste 3000 angajati
    - peste 70 de unitati, in toate judetele din tara

    Responsabilitati:
    - Managementul restaurantelor si barurilor HEI(zona vest, judetele: TM, AR, BH, MM, SJ, CJ, BN, AB, HG, SB, HD, GJ, MH, CS), ale companiei ROMPETROL din Transilvania, Banat si o parte din Oltenia (peste 25 de unitati).
    - Stabilirea meniului, imbunatatirea si diversificarea permanenta a preparatelor din meniul de Restaurant si Bar. Intocmirea si implementarea retetelor, a standardelor de calitate, procedurilor de receptie, depozitare si prelucrare a materiilor prime; intocmirea fiselor tehnice de productie.
    - Analiza rapoartelor de vanzari si a rapoartelor de productie, a stocurilor si supervizarea rulajelor de stoc, a inventarelor. Analiza costurilor si stabilirea de masuri pentru reducerea lor.
    - Gestionarea relatiei cu directorii de productie, tehnic, logistica, distributie, marketing, Key Accounts, ai furnizorilor si distribuitorilor: METRO - furnizor principal, NARDO, URSUS, ELITE, SIDE Grup - distribuitor principal, DOBROGEA GRUP, AGRICOLA BACAU, WHITELAND, AGROALIM, FRESCO - echipamente, furnizorii de consumabile, echipamente si utilaje, furnizorii de servicii si mentenanta, s.a.(stabilirea sortimentatiei de materii prime si auxiliare, consumabile, calitatea acestora, cantitati, depozitare, mod de prelucrare, modalitati de livrare, etc); contactarea de noi furnizori (stabilirea sortimentului si calitatii produselor), negocierea pretului, colaborarea cu BUYER-ii Metro pentru listarea materiilor prime si pentru a gasi solutii in cazul diferitelor disfunctionalitati de aprovizionare.
    - Organizarea activitatii in mod eficient (cresterea vanzarilor, a profitabilitatii, a nivelului de standardizare si optimizare, a nivelului profesional al angajatilor).
    - M-am deplasat periodic in teritoriul mai sus mentionat pentru a implementa efectiv(instruiri) si a verifica cum se aplica si respecta procedurile.
    - Am colaborat cu personalul departamentului Resurse Umane la recrutarea si evaluarea candidatilor in vederea angajarii.
    - Am instruit seful fiecarei statii si sefii de tura privind coordonarea si optimizarea activitatii segmentului de food&bar(aplicarea practica a procedurilor si instructiunilor specifice). Am instruit personalul angajat(bucatari, ospatari si barmani) privind aplicarea practica a normelor de igiena, receptia si prelucrarea materiilor prime conform retetarului si fiselor tehnice.
    - Am deschis noi unitati food&bar la fiecare statie de carburanti nou construita si realizam interfata cu autoritatile(DSV, DSP, Protectia Consumatorilor, Metrologie, etc) rezolvand de fiecare data problemele constatate in urma controalelor.
    - Am implementat, imbunatatit si gestionat Sistemul de Siguranta Alimentara - HACCP. Am efectuat auditul intern al sistemului HACCP in toate statiile. Am pregatit unitatile pentru auditul extern de terta parte(certificare) si am participat la acest audit extern.

    Recomandari:
    Director adjunct departament operare - coordonator zona: Caizer Ionela;
    Departament HR: Suc Talida;
    Coordonator zona: Mircea Dan

    Realizari:
    Am coordonat o echipa de peste 220 oameni.
    Am instruit intreg personalul(sef statie, sef tura, bucatar, barman) in domeniul sigurantei alimentare - HACCP.
    Am crescut vanzarile cu un procent semnificativ.
    Am selectat intotdeauna materiile prime de calitate superioara pentru a imbunatati permanent calitatea produselor finite.
    Am obtinut clasificarea restaurantelor la categoria 3*** stele.
    Am obtinut certificarea Sistemului de Siguranta Alimentara - HACCP de catre Germanischer Lloyd Certification.
    Am obtinut certificarea standardului international ISO 22000 de catre All Cert Systems.
    vezi mai mult

    Consilier Asigurari Imobiliare

    Generali Asigurari

    10/2003 - 02/2006 | Arad, ROMANIA

    Domeniul: Asigurari

    Responsabilitati: Vanzari asigurari imobiliare Vanzari asigurari imobiliare

    TEHNOLOG FOOD & BEVERAGE (RESTAURANT) - CONTROLLER: CONTINENTALHOTELS 01.10.2003 - 31.01.2006

    HOTEL CONTINENTAL ASTORIA 4**** - ARAD

    10/2003 - 01/2006 | Arad, ROMANIA

    Domeniul: Restaurante / hoteluri / catering

    Responsabilitati: Hotel Continental Arad:

    CAZARE - 160 de camere.
    RESTAURANTUL - 120 de locuri: preparate internationale clasice si mancaruri traditionale romanesti.
    TERASA - 100 de locuri.
    SALI de CONFERINTA - 6 sali de conferinta:
    Ioan Slavici A - 100 pax
    Ioan Slavici B - 100 pax
    Vasile Goldis - 100 pax
    Sever Frentiu - 30 pax
    Intim - 30 pax
    Panoramic - 300 pax
    SALONUL de MIC DEJUN - 80 de locuri.
    BARUL de ZI - 32 de locuri.
    NIGHT CLUB - cu spectacole - 80 de locuri, deschis 22.00 - 04.00.
    COFETARIA(laborator propriu) - 42 locuri si terasa 40 de locuri.
    BOWLING - bar si 2 piste bowling.

    RESPONSABILITATI:
    - Coordonarea activitatii unitatilor de gestiune, productie si vanzare(11 unitati: restaurant, bucatarie, bar service, bar zi, bar noapte, laborator cofetarie-patiserie, cofetarie, bowling, minibar, cocktail, banqueting).
    - Elaborarea si calcularea meniurilor (pt: cocktail-uri, banqueting-uri, conferinte, nunti, grupuri, lista meniu restaurant...); elaborarea retetelor pt Bucatarie, Bar Zi, Bar Noapte, Laboratorul de Cofetarie-Patiserie si operarea lor...
    Hotel Continental Arad:

    CAZARE - 160 de camere.
    RESTAURANTUL - 120 de locuri: preparate internationale clasice si mancaruri traditionale romanesti.
    TERASA - 100 de locuri.
    SALI de CONFERINTA - 6 sali de conferinta:
    Ioan Slavici A - 100 pax
    Ioan Slavici B - 100 pax
    Vasile Goldis - 100 pax
    Sever Frentiu - 30 pax
    Intim - 30 pax
    Panoramic - 300 pax
    SALONUL de MIC DEJUN - 80 de locuri.
    BARUL de ZI - 32 de locuri.
    NIGHT CLUB - cu spectacole - 80 de locuri, deschis 22.00 - 04.00.
    COFETARIA(laborator propriu) - 42 locuri si terasa 40 de locuri.
    BOWLING - bar si 2 piste bowling.

    RESPONSABILITATI:
    - Coordonarea activitatii unitatilor de gestiune, productie si vanzare(11 unitati: restaurant, bucatarie, bar service, bar zi, bar noapte, laborator cofetarie-patiserie, cofetarie, bowling, minibar, cocktail, banqueting).
    - Elaborarea si calcularea meniurilor (pt: cocktail-uri, banqueting-uri, conferinte, nunti, grupuri, lista meniu restaurant...); elaborarea retetelor pt Bucatarie, Bar Zi, Bar Noapte, Laboratorul de Cofetarie-Patiserie si operarea lor in sistemul informatic de gestiune;
    - Calcularea pretului de cost si operarea modificarilor de preturi astfel incat sa se incadreze in cota de adaos bugetata; controlul si supervizarea documentelor de receptie a materiilor prime(NIR-uri)si a documentelor de transfer marfa intre cele 11 unitati; verificarea si efectuarea transformarilor(procese verbale) in sistemul informatic de gestiune, de tip transari, prelucrari preliminare de materii prime(scazaminte, perisabilitati, etc.); supervizarea testarii noilor retete;
    - inventarierea lunara a gestiunilor;
    - implementarea standardelor si procedurilor stabilite de centrala;
    - asigurarea controlului calitatii si igienei conform standardelor implementate;
    - rezolvarea promta a diferitelor solicitari(clienti, gestiuni, alte departamente);
    - culegerea de date si prelucrari statistice aferente etc, utilizand programul HostWare.

    Recomandari:
    Scrisoare de Recomandare din partea Directorului General: Bija Constantin;
    Boca Cornel: F&B Manager Hotel Continental Arad;
    Silviu Stanciu - Inginer IT Hotel Continental Arad

    Realizari:
    - Am redus pierderile prin introducerea in sistem a monitorizarii plusurilor de stoc.
    - Am implementat un sistem mai eficient de predare-primire produs finit intre laborator si cofetarie, respectiv bucatarie.
    - Am realizat promt(indiferent de zi sau ora) buna legatura si colaborare intre cele 11 unitati.
    vezi mai mult

    COORDONATOR TURA - ASISTENT MEDICAL PRINCIPAL

    Statia de Salvare Arad

    10/1994 - 09/2003 | Arad, ROMANIA

    Domeniul: Medical / Farmacie

    Responsabilitati: Responsabilitati:

    2000 - 2003: Coordonator Tura (9 echipaje formate din medici, asistenti medicali si conducatori auto) - Preluarea solicitarilor telefonice, evaluarea urgentei(grad 0, I, II) si decizia de trimitere(dirjare) a echipajului corespunzator(cu medic sau doar asistent medical) la locul solicitarii; verificarea indeplinirii misiunii de catre echipaj; mentinerea contactului cu echipajele si unitatile de primire urgente ale spitalelor, etc...
    1994 - 2000: Coordonator echipaj format din asistent medical si conducator auto - deplasarea la urgente medico-chirurgicale si acordarea primului ajutor medical si a medicatiei specifice necesare conform protocolului in vigoare(injectii im sau iv; perfuzii iv;etc.); transportarea in caz de nevoie a pacientului la spital in conditiile unei supravegheri si ingrijiri atente; mentinerea contactului cu dispeceratul; raportarea indeplinirii misiunii...

    Recomandari:

    Scrisoare de recomandare - manager institutie: dr. Schill Roberto;
    - dr. Campeanu Vladimir - medic sef: 1991 - 2005;
    - Czilli Ladislau: asistent sef(1993 - 2006), actual asistent dispecer.

    ...
    Responsabilitati:

    2000 - 2003: Coordonator Tura (9 echipaje formate din medici, asistenti medicali si conducatori auto) - Preluarea solicitarilor telefonice, evaluarea urgentei(grad 0, I, II) si decizia de trimitere(dirjare) a echipajului corespunzator(cu medic sau doar asistent medical) la locul solicitarii; verificarea indeplinirii misiunii de catre echipaj; mentinerea contactului cu echipajele si unitatile de primire urgente ale spitalelor, etc...
    1994 - 2000: Coordonator echipaj format din asistent medical si conducator auto - deplasarea la urgente medico-chirurgicale si acordarea primului ajutor medical si a medicatiei specifice necesare conform protocolului in vigoare(injectii im sau iv; perfuzii iv;etc.); transportarea in caz de nevoie a pacientului la spital in conditiile unei supravegheri si ingrijiri atente; mentinerea contactului cu dispeceratul; raportarea indeplinirii misiunii...

    Recomandari:

    Scrisoare de recomandare - manager institutie: dr. Schill Roberto;
    - dr. Campeanu Vladimir - medic sef: 1991 - 2005;
    - Czilli Ladislau: asistent sef(1993 - 2006), actual asistent dispecer.

    Realizari:

    Am coordonat o echipa de 16 oameni: medici, asistenti medicali si conducatori auto.

    Beneficii:

    - perioada 1994 - 2001: grupa a II-a de munca
    - perioada 2001 - 2003: conditii deosebite de efort
    - ture 12/24 si 12/48
    - sporuri
    - altele
    sef
    vezi mai mult

    VANZARI - PERSOANA FIZICA AUTORIZATA

    Persoana fizica autorizata

    02/1990 - 08/1994 | Arad, ROMANIA

    Domeniul: Vanzari

    Responsabilitati: Vanzari: produse alimentare, cosmetice, confectii, aparatura electronica si electrocasnica Vanzari: produse alimentare, cosmetice, confectii, aparatura electronica si electrocasnica

  • Educatie

    Facultatea de Industrie Alimentara, Specializarea: Tehnologie, Echipamente, Utilaje, Instalatii si Climatizare in Industria Alimentara, Universitatea Aurel Vlaicu(invatamant de stat) (Arad), ROMANIA

    Facultate (absolvent)

    01/2000 - 01/2003

    Facultatea de Inginerie Alimentara, Specializarea: Marketing si Managementul Calitatii in Alimentatie Publica(F&B) si Turism Hotelier - Universitatea Aurel Vlaicu (invatamant de stat, cursuri zi, 5 ani, bursa) (Arad), ROMANIA

    Facultate (absolvent)

    01/1997 - 01/2002

    Universitatea Aurel Vlaicu - Departamentul Pentru Pregatirea Personalului Didactic (Logica, Psihologie, Pedagogie, Metodica, Instruire asistat? de calculator) (Arad), ROMANIA

    Facultate (absolvent)

    01/2000 - 01/2001

  • Certificari/cursuri

    Auditor siguranta alimentului(ISO 22000)

    SPECIALIST PT. SISTEME DE MANAGEMENTUL IGIENEI -HACCP- IN INDUSTRIA ALIMENTARA SI CONEXE

    MANAGER IN ACTIVITATEA DE TURISM SI ALIMENTATIE PUBLICA

    Descriere:BREVET DE TURISM - MINISTERUL TURISMULUI

  • Abilitati

    Limba Franceza:
    Intermediar
    Limba Engleza:
    Avansat
    Carnet de conducere:
    C - 1991,
    B - 1991
    Alte abilitati:
    Hotel: Restaurante (5 ani) , Marketing (3 ani) , Vanzari (5 ani) , Administrare (10 ani)
    Host Ware, Word, Excel, Outlook, Internet explorer, Abby Fine Reader
    Windows XP
    Grafica: CorelDraw
  • Obiectiv

    Imi doresc un job care sa imi permita valorificarea anilor de experienta dobandita in domeniu, sa-mi folosesc aptitudinile de comunicare si instruire, atentia la detalii; sa-mi utilizez abilitatile de organizare, de lucru in echipa si individual, educatia si competentele din domeniu, cunostintele de legislatie. Dispus la relocare in alta localitate.

  • Jobul dorit

    Contractul dorit:
    Full-time,
    Part-time,
    Proiect unic
    Statut:
    Caut un job.
    Disponibil
    oricand