ARTICOLE

Model scrisoare de intentie pentru un job in medical/farmacie

Fie ca iti cauti un job in tara sau in strainatate in domeniul medical/farmacie, alaturi de un CV bine pus la punct trebuie sa ai si o scrisoare de intentie care sa te promoveze in fata angajatorilor. O scrisoare de intentie in medical/farmacie se va concentra pe prezentarea propriei persoane, accentuand aptitudinile definitorii pentru domeniu, studiile de specialitate si experienta in medical/farmacie, acolo unde este cazul.

Personalizarea unui model de scrisoare de intentie se face prin delimitarea cerintelor tipice unui tip de job in medical/farmacie si prin evidentierea punctelor tari care te delimiteaza de alti candidati.

Model de scrisoare de intentie in medical/farmacie

Stimata/te Doamna/Domn,

Va scriu pentru a-mi manifesta interesul pentru jobul de farmacist postat pe site-ul www.myjob.ro si pentru a ma prezenta ca absolvent al Facultatii de Farmacie, cu o experienta de 8 luni in domeniu. Precizez ca am aviz de libera practica.

Pasiunea pentru farmacie, combinata cu abilitatile de vanzare si comunicare si cu experienta in prepararea diverselor retete si cunostintele teoretice cu privire la diverse substante si medicamente ma fac potrivit pentru postul dumneavoastra.

Dupa cum puteti vedea si in CV-ul anexat, diversele satagii de practica mi-au permis dezvoltarea si abilitatilor organizatorice. In plus, competentele de operare PC si entuziasmul in lucrul cu oamenii sunt puncte importante in caracterizarea propriei persoane.

In speranta ca v-am atras atentia, imi manifest disponibilitatea pentru o discutie directa cu dumneavoastra.

Cu stima,