Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

Cum pot managerii sa accelereze transformarea organizatiilor?

Aproximativ 150 de manageri de top din companii romanesti si multinationale ce activeaza in Romania vor participa in data de 24 mai la Conferinta Putere Prin Oameni in Cluj-Napoca pe tema Transformarii Organizationale.

Organizatorul conferintei este Centrul de Dezvoltare Manageriala (CDM). CDM este organizatia cu cea mai indelungata practica din Romania in livrarea de programe de training si consultanta, avand o experienta de peste 18 ani. CDM a livrat programe de dezvoltare si consultanta in Romania, Europa Centrala si de Est si Asia. Mai multe detalii legate de activitatea CDM gasiti pe www.cdm.ro

Invitatul special de anul acesta al Conferintei este Angella Alexander - HR Director Ford Romania. Printre speakerii din acest an amintim:  Andreea Voinea - Director resurse umane BCR, Mihaela Craciun - Director resurse umane Arcelor Mittal Galati, Liviu Bogdan – Head of training department FCE Arcelor Mittal Galati. Conferinta va fi moderata de catre Florin Petean – Director Executiv CDM.

Tema Conferintei Putere prin Oameni 2012 este ”transformarea organizatiilor”, propunand participantilor raspunsuri la intrebari precum:

  • Cum pot managerii sa sustina si sa accelereze procesele de transformare organizationala?
  • Cum putem invata si cum ne putem adapta la noile circumstante la nivel organizational ori individual?

Evenimentul incepe de la ora 9 si se va incheia in jurul orei 18, fiind organizat  in doua parti distincte: sesiuni plenare si ateliere. In cadrul sesiunilor plenare vor avea loc diferite prezentari ale speakerilor cu privire la experientele practice ori cu privire la unele modele conceptuale ce vor atinge subiectele anuntate. Toate prezentarile vor fi urmate de sesiuni de intrebari si raspunsuri.

Dupa pauza de masa vom invita participantii sa participe la ateliere care vor incuraja interactiunea prin dezbateri facilitate de catre moderatori CDM.

Locatia Conferintei este Hotelul Grand Hotel Italia (5 stele) din Cluj ce ofera un mediu de inalta tinuta pentru acest eveniment. Detalii legate de localizarea Hotelului si serviciile oferite puteti gasi pe site-ul http://www.selecthotels.it/ro-RO/grand-hotel-italia/location

Pentru mai multe detalii legate de Conferinta Putere prin Oameni va invitam sa vizitati site-ul dedicat conferintei www.putereprinoameni.ro.

Publicat de CDM la data de 21 mai 2012

Rating articol:

Puneti un link catre acest articol adaugand pe site-ul dvs codul de mai jos:

Acest material este proprietatea Myjob.ro si nu poate fi reprodus sau distribuit fara acord prealabil.
Articolul poate fi citat integral sau partial numai cu specificarea sursei si link catre www.myjob.ro