Asistenta clienti
Esti candidat? Cauta job
Locuri de munca

Romanii au revenit din concediu si isi cauta de munca

Tot mai multi romani isi cauta de munca, acest lucru fiind reflectat de doi indicatori: numarul de aplicatii la joburi si numarul de CV-uri nou create.

Un roman aflat in cautarea unui nou loc de munca aplica in medie pe luna la 12 joburi, in crestere cu 25% fata de perioada similara a anului trecut. Cele mai multe aplicatii sunt pentru posturi de asistent manager, reprezentant vanzari, operator calculator, manager/consultant, sofer si asistent marketing, conform statisticilor Myjob.

Numarul de CV-uri nou create reprezinta cel de-al doilea indicator pentru piata cautatorilor de job. Per total, baza de CV-uri Myjob a crescut cu 15% fata de anul trecut. In plus, numarul specialistilor pe site a crescut cu 35% fata de iunie, un specialist fiind definit ca o persoana cu cel putin 3 ani experienta intr-un domeniu.

In septembrie, Myjob declara deschis sezonul recrutarilor, de aceea a pregatit o serie de pachete destinate companiilor angajatoare. Discounturile aplicate per pachet pot injumatati cheltuielile cu recrutarea.

Publicat de Myjob la data de 28 august 2012

Rating articol:

Puneti un link catre acest articol adaugand pe site-ul dvs codul de mai jos:

Acest material este proprietatea Myjob.ro si nu poate fi reprodus sau distribuit fara acord prealabil.
Articolul poate fi citat integral sau partial numai cu specificarea sursei si link catre www.myjob.ro