Despre TN Logistika SK-RO

Compania TN Logistika SK-RO face parte din grupul de firme Torello, un grup care oferă servicii de transport și logistică pe piața din Europa. Compania a fost infiintata în 1975 în Italia, astăzi având sedii și în Slovacia, România și Franța.
Societatea este specializată în transportul național și internațional rutier de marfă pe paleți, grupaj sau exclusiv, având un singur obiectiv: să propună soluții de organizare astfel încât produsele transportate să ajungă în termenul de tranzit stabilit în locurile de producție și/sau de consum. În România există doua sedii: la Pitești și la București. Personalul de la Pitești se ocupa de logistică și transport, în timp ce angajații din capitală se ocupă de activitățile administrative și de partea de HR.
Pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienți, în momentul de față firma dispune de peste 2000 de autovehicule Euro 5 și Euro 6 de mare tonaj și de alte autovehicule de mai multe tipuri, transportând în special mărfuri ce necesită o temperatură controlată.

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Str. Depozitelor nr. 20, Pitesti