Despre CMIE ROMANIA SRL

CMIE ROMANIA si-a inceput activitatea in anul 2003 oferind un plus de experienta si profesionalism pe piata romaneasca a masinilor-unelte.
Domnul Johannes Cornelis Helthuis, fondatorul si actionarul majoritar al societatii noastre are o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu.

Reprezentam producatori consacrati de masini-unelte High-Tech cu comanda numerica din Taiwan, Japonia, China si India. Dintre acestia dorim sa mentionam compania TOPPER – TONGTAI, cel mai mare producator de masini-unelte din Taiwan cu o gama completa de utilaje, Agma - producator de centre de prelucrare verticale de tip portal, Polygim Taiwan - producator de strunguri de tip elvetian (swiss type), Fortworth Taiwan – producator specializat de centre de alezat si frezat orizontale de dimensiuni mari, compania TAKAMAZ, producator japonez specializat pe realizarea strungurilor de mare productivitate si precizie, compania SINO China producator de centre de prelucrare verticale si orizontale cu comanda numerica, ACE – producator de strunguri orizontale cu comanda numerica din India.
In oferta partenerilor nostri se regaseste intreaga gama de masini-unelte cu comanda numerica, de la strunguri verticale si orizontale (avand pana la 10 axe), centre de prelucrare verticale si orizontale pana la masini de debitat cu banda si cu jet de apa. Clientii nostrii sunt companii renumite din domeniul aeronautic, automotive, medical, matriteriei etc.

Pentru mai multe informatii privind gama noastra de utilaje, va invitam sa vizitati site-ul nostru .

Va multumim.

Job-uri:

    Contact

    Hala 1A zona F Avicola 8. camera 3 ,Gilău, Cluj Napoca