Website: www.cargus.ro

Despre Cargus International SRL

Infiintata in 1991, Cargus International este prima companie romaneasca de expeditii si curierat rapid. De 15 ani, Cargus este unul dintre cele mai cunoscute si profitabile branduri romanesti. Sa implinesti 15 ani de activitate inseamna o reusita in orice domeniu. Cu atat mai mult in curierat si transporturi. Secretul reusitei noastre? Siguranta expeditiei. Cargus a reusit sa atinga un procent de nereusite de doar 0,002 % cu care am obtinut ratingul A+ din partea Centrului Roman de Modelare Economica. Acest rating este acordat doar celor mai bune 81 de companii romanesti. Valoarea ratingului este cu atat mai mare cu cat CERME a efectuat o cercetare amanuntita pe un ciclu de trei ani consecutivi (2002-2004), luand in calcul mai multi factori de performanta din activitatea a peste 900 de firme. Plasarea Cargus printre cele mai performere si sigure companii romanesti este acum pe deplin sustinuta de un studiu amanuntit al unei institutii economice redutabile.
Ca sa reusesti, trebuie sa crezi in ceea ce faci. Succesul de care Cargus are parte demonstreaza ca am crezut in ceea ce facem. Credem ca apropiem oamenii prin curierat, preluand comenzile direct de la expeditori si livrandu-le direct destinatarilor, oriunde ar fi acestia. Credem ca, prin timpul scurt de tranzit, apropiem orase. Credem ca oamenii de afaceri au parte, prin serviciile oferite de noi, de instrumente utile si sigure pentru afacerile lor. Si pentru ca orice companie este, prin noi, mai aproape de partenerii sai, credem ca apropiem afaceri.
Cu o acoperire nationala de 100% si cu o baza logistica impresionanta ce include 1200 de angajati si peste 650 de masini, Cargus detine in acest moment o cota de peste 35% din piata romaneasca de curierat intern si 10% din cea a expeditiilor internationale.
Fiind prima companie privata de curierat intern infiintata in Romania, Cargus a pus la punct o serie de servicii dupa nevoile fiecarui client in parte.
Express: Curierat intern cu livrare a doua zi.
Matinal: Curierat intern cu livrare garantata a doua zi lucratoare, maxim ora 10.
Coletarie: Serviciul de transport intern pentru colete de minim 100 kg.
Cargo: Serviciul de transport de marfuri paletizate.
Serviciile interne au o serie de caracteristici si avantaje comune: sistem de transport ¿door ¿ to ¿ door¿, asigurarea expeditiei, confirmare gratuita de primire , prin e-mail, fax sau telefonic, retur documente ca urmare a livrarii expeditiei, urmarirea expeditiei prin internet (track & trace), facturare detaliata pe servicii / produs, COD (Incasarea contravalorii marfii de la destinatar), avizare in cazul absentei destinatarului, incercari suplimentare de livrare, livrare sambata.
La capitolul servicii internationale, Cargus ofera trei alternative, in functie de tipul, prioritatea si urgenta expeditiilor dumneavoastra: Classic (transport expres aerian), Advantage (transport combinat aero - rutier), Parcel (transport rutier). Prin Cargus, coletele Dumneavoastra ajung oriunde in lume in deplina siguranta.
CARGUS. 15 ANI DE SIGURANTA

Job-uri:

Aceasta companie nu are oferte de joburi create

Contact

Calea Bucurestilor Nr 1, Bucuresti